Nervis oprimit

QUÈ ÉS UNA SUBLUXACIÓ VERTEBRAL? (Nervis Oprimits)

S´utilitza el terme subluxació per referir-se a un alineament incorrecte de les vèrtebres. Aquest desajust produeix una reducció dels buits intervertebrals, anomenats també forats, a la zona des d´on parteixen les arrels nervioses, de manera que el moviment articular queda restringit i afecta el funcionament dels nervis.


QUÈ FAN LES SUBLUXACIONS?

Moltes coses. Quan es comprimeixen els nervis poden alterar-se els seus impulsos i això afecta tot el cos. Els òrgans interns poden rebre un abastiment inapropiat de nervis, la qual cosa afecta la comunicació apropiada. El malestar pot acabar donant lloc a una malaltia. S´ha establert la relació entre estats físics i emotius de moltes classes i el funcionament inapropiat del sistema nerviós. Per exemple, l´obstaculizació dels nervis que van a l´estómac o als intestins poden fer que la persona sofreixi úlceres, diarrea o restrenyiment o altres malestars gastrointestinals. Això pot succeir de la mateixa manera a altres nervis. A més, quan es desalinea la columna vertebral, tot el sistema esquelètic queda sense equilibri. Això pot causar fatiga i extenuació. En efecte, el cansament, la fatiga i l´extenuació són uns dels primers senyals de subluxació vertebral.


Només els Doctors en Quiropràctica estan formats pròpiament per examinar l´espina dorsal per veure si hi ha subluxacions vertebrals. La Quiropràctica és l´únic art de curar, concebut per ubicar i corregir les subluxacions vertebrals.

No poden fer-ho ni els calmants per al dolor, ni els relaxants per als músculs, ni altres medicaments ni procediments mèdics. Cap cirurgia pot fer-ho. Els nervis oprimits (subluxacions vertebrals) no poden desaparèixer ni desapareixeran per si sols. Qualsevol que sofreixi d´aquest malestar, necessita un examen quiropràctic apropiat de l´espina dorsal i un ajust de la mateixa.