Dolors de malucs i cames

Les cames "treballen" començant en els malucs i ens proporcionen el principal mitjà de locomoció. Ens permeten participar efectivament en el treball, en els esports, en els nostres entreteniments, etc.
Els malucs i les cames ens ajuden a doblegar-nos i estirar-nos, elles sostenen el nostre pes.
Les cames són "eines", una necessitat en la vida diària i en el nostre sosteniment.
I, què és el que dirigeix les nostres cames al fer totes aquestes coses i més? Són els impulsos que emanen del nostre cervell conduïts pels nervis!


PROBLEMES DE MALUCS I CAMES ADOLORIDES


Les malalties relacionades amb malucs i cames són el lumbago, reumatisme, neuritis i ciàtica.
Tant el lumbago com el reumatisme, tenen efectes als músculs. Els malucs i la part baixa de l´esquena (parts dels malucs) són particularment susceptibles a aquestes xacres.
La irritació dels nervis que porten l´energia vital nerviosa a malucs i cames, és la causa principal de la neuritis.
La ciàtica és un patiment que afecta el nervi ciàtic, el nervi més llarg que controla tant el moviment com les funcions sensorials dels malucs i cames.


EL SEU DOLOR POT COMENÇAR AMB ACTIVITATS COMUNS


No ha de ser una sorpresa que el dolor ataqui tan freqüentment a les zones dels malucs i cames si vostè considera la infinitat de tasques que aquestes parts del cos exerceixen.
La majoria de nosaltres hem sofert, en algun grau, molèsties a malucs i cames a causa d´haver estat en una mala postura durant molt temps, pot ser que durant un llarg viatge en automòbil o autobús.
Treballar amb pressió durant moltes hores fins a fatigar-se mentalment pot derivar també en una tensió a l´espina dorsal que podria irritar els nervis. Això pot produir un dolor gairebé insofrible a maluc, cuixes i parts inferiors de les cames. I una irritació severa, com a resultat d´una desviació de les vèrtebres i els discs fins i tot pot causar paràlisi.


COM POT AJUDAR LA QUIROPRÀCTICA


El doctor en Quiropràctica es preocupa dels efectes de la desviació de l´espina dorsal als nervis que porten l´energia vital a cada cèl·lula del cos.
Si les vèrtebres i els discs que es troben entre elles estan desviats, poden pressionar i irritar els nervis que surten ramificats de l´espina dorsal; si això ocorre, alguna part del cos tindrà problemes.
En problemes específics de malucs i cames, la pressió als nervis està localitzada freqüentment a la part baixa de l´esquena, encara que també pot trobar-se a qualsevol part de l´espina dorsal, de vegades en una part tan alta com la primera vèrtebra de coll.
El Quiropràctic té un coneixement complet de la columna vertebral i del sistema nerviós del cos humà, que li permet examinar i localitzar el punt exacte de la fricció al nervi.  Ajusts precisos poden treure la irritació del nervi i tornar el fluix normal de l´energia del nervi a les àrees afectades.