tractament de columna vertebral

El tractament Quiropràctic comprèn l´examen de la columna vertebral, això es fa de diferents maneres segons les tècniques d´examen del seu Quiropràctic. Pot utilitzar raigs X, anàlisi de postura, proves musculars, equilibri del cos, palpació de la columna vertebral, instruments que detecten calor i energia, o altres medis per determinar la salut de la seva columna vertebral.

La columna vertebral malaltissa es caracteritza per tensió espinal, pressió sobre els nervis, deteriorament dels ossos (tal com l´osteoartritis, degeneració dels discs o desalineació de les vèrtebres).

Amb freqüència, els Quiropràctics descriuen aquest complex de canvis de la columna vertebral com a Complex de Subluxació Vertebral.


FASES DEL TRACTAMENT:


1) Fase  de Tractament Intens
En aquesta fase el nostre objectiu és corregir o reduir substancialment el dany de la subluxació a la columna vertebral i sistema nerviós. En aquesta fase és possible que se sentin molts símptomes tals com a dolor, molèsties, malestar o tensió.

2) Fase Reconstructiva
En aquesta fase, el nostre objectiu és observar la seva columna vertebral a mesura que s´enforteix i comença a mantenir els seus ajusts durant períodes més llargs.

En aquesta fase és possible que hagin desaparegut o n´hagin disminuït molts dels seus símptomes i queixes. Tanmateix, és decisiu que continuï les cites encara que es trobi molt millor.

La seva columna vertebral ha de ser examinada acuradament per evitar que tornin a ocórrer les subluxacions que podrien causar una recaiguda o la reaparició dels símptomes.


3) Fase de Manteniment
En aquesta fase, la seva columna vertebral està mantenint ara el seu ajust i s´ha quedat raonablement estable. Reacciona bé davant de la tensió.

El tractament per al manteniment és semblant a la cura regular de la dentadura. Com no se sap si s´estan desenvolupant càries a la dentadura, es visita el dentista regularment. De la mateixa manera, com que un no pot saber si té subluxació de la columna vertebral, és important consultar el Quiropràctic i fer-la-hi examinar per evitar el dany de les subluxacions.